Lessen

SPINNING

Spinning is een groepstraining, waarbij op een vaststaande fiets afwisselend staand en zittend wordt gefietst op het ritme van de muziek. Daarbij worden verschillende 'landschappen' aangedaan. Zo worden er bergen beklommen, vlakke stukken gereden en afdalingen gemaakt. Spinning bevordert de vetverbranding, spierkracht en conditie. De kracht van het spinnen is dat iedereen de controle heeft over zijn eigen weerstandknop, waardoor de moeilijkheidsgraad per persoon kan verschillen. Daardoor is spinning zowel geschikt voor de beginnende als de getrainde sporter.

BOKSEN

Of je al bokservaring hebt of nog nooit bokshandschoenen aan hebt gehad; bij de bokslessen van 'In Vorm' kan iedereen meedoen op eigen niveau! Wist je dat boksen een van de beste manieren is om fitter en sterker te worden? Je verliest kilo's, verbetert je conditie en dat allemaal tijdens een training die voorbij vliegt!

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

 

YOGA

Yoga betekent verbinden. Het verbinden van lichaam en geest. Meer tot jezelf komen authentieker zijn.
Yoga maakt bewust, sterker, soepeler. Rustiger maar ook energieker. Door het oefenen ga je de adem verdiepen en de adem wordt ook langzamer waardoor het denken kalmer wordt.


Als je je de technieken uit de les eigen maakt kan je ze ook gaan toepassen in het dagelijks leven. Zo wordt yoga ook een beoefening ' Off the mat '! Man, vrouw, jong, oud, soepel of stijf, dik of dun: yoga is er voor iedereen! De lessen zijn laag-drempelig, de sfeer is gemoedelijk en de oefeningen worden aangepast aan ieders mogelijkheden. De bedoeling is een
veilige sfeer te creëren waarin je mag zijn wie je bent !

BOOTCAMP

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Als we niet buiten kunnen trainen, dan gaan we binnen voor een speedfitness training.

SENIORENGYM

Het is goed om ook op hogere leeftijd bezig te zijn en te blijven. Door middel van gym worden en blijven spiergroepen geactiveerd. Bovendien is het trainen van evenwicht, oog/handcoördinatie en soepelheid/lenigheid erg van belang bij de dagelijkse bezigheden. En het is natuurlijk gezellig om met leeftijdsgenoten te sporten!

ZUMBA op de markt in IJzendijke

Onlangs verwisselden we de fitnesszaal met het mooiste uitzicht dat je maar kunt wensen, nl. het Ravelijn van IJzendijke met de hertjes, voor het pittoreske marktplein. 

De energie spat er altijd vanaf maar deze keer zo mogelijk nog meer. 

Met 13 dames was het een waar Zumbafeest dat zeker nog eens herhaald zal worden.

Wanneer dat zal plaatsvinden wordt op de website en via Facebook bekend gemaakt.

Zorg dat je dit feestje niet mist!

Initiatief van Rianne Hirdes en Petra van Hoecke. 

Fotografie Ellen Driesse / www.photophilia.nl