Sport

SPINNING

Spinning is een groepstraining, waarbij op een vaststaande fiets afwisselend staand en zittend wordt gefietst op het ritme van de muziek. Daarbij worden verschillende 'landschappen' aangedaan. Zo worden er bergen beklommen, vlakke stukken gereden en afdalingen gemaakt. Spinning bevordert de vetverbranding, spierkracht en conditie. De kracht van het spinnen is dat iedereen de controle heeft over zijn eigen weerstandknop, waardoor de moeilijkheidsgraad per persoon kan verschillen. Daardoor is spinning zowel geschikt voor de beginnende als de getrainde sporter.

BOOTCAMP

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een personal trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen.

Als we niet buiten kunnen trainen, dan gaan we binnen voor een speedfitness training.

SENIORENGYM

Het is goed om ook op hogere leeftijd bezig te zijn en te blijven.
Door middel van gym worden en blijven spiergroepen geactiveerd.
Bovendien is het trainen van evenwicht, oog/handcoördinatie en soepelheid/lenigheid erg van belang bij de dagelijkse bezigheden. En het is natuurlijk gezellig om met leeftijdsgenoten te sporten!

ZUMBA

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Zeker als deze gegeven wordt door Petra, zij heeft energie en enthousiasme voor 10. Kortom: de ideale workout voor je lijf en je humeur!